Debreceni Irodarendszer Kft.

Cégünk tulajdonosai sok éves tapasztalatukra alapozva hozták létre 2008-ban a Debreceni Irodarendszer Kft-t. Vállalkozásunk dinamikusan és töretlenül fejlődik a kezdetektől fogva. A cég további sikereinek záloga a menedzsment aktív részvétele a stratégiák kidolgozásában és a mindennapi feladatok elvégzésében.

A sikeres kereskedelmi és szerviztevékenységünknek köszönhetően a legjelentősebbek közé sorolt világmárkák szerviz- és viszonteladói jogát szereztük meg. Az ország különböző területein végzünk szerződéses üzemeltetési szolgáltatást partnereinken keresztül, valamint csatlakoztunk egy országos szervizhálózathoz.

Jelenleg több, mint 1600 eszköz szerződéses szolgáltatását nyertük el az ipari szektortól az egészségügyön, oktatáson át az államigazgatási szektorig.

Budai Zoltán
kereskedelmi vezető

Telefon: +36 20/425 24 24
Fax: 52/488 499
budai@irodarendszer.hu

Simon Debóra
Ügyviteli Asszisztens

Telefon: +36 20/208 62 88
Telefon/Fax: 52/488 499
simon.debora@irodarendszer.hu

Csuja Gábor
szervizvezető

Telefon: +36 20/287 50 07
Telefon/Fax: 52/488 499
csuja.gabor@irodarendszer.hu

Magas színvonalú szolgáltatás biztosítása

Költségek átláthatósága      

Költségek csökkentése (pl. adminisztrációs)

A hatékonyság növelése     

Az országban több szervizpontot üzemeltetünk a gyorsabb kiszolgálásért.

Szervizpontjaink: Budapest, Győr, Szeged, Szolnok, Salgótarján, Veszprém, Pécs, Zalaegerszeg.

Munkatársaink közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az irodatechnika területén. A megszerzett tapasztalatok alapján különös hangsúlyt fektetünk partnereinknél egy rugalmasan változtatható, hatékony, kedvező fenntartási költségű, ügyfél igényeit maximálisan kiszolgáló rendszer kialakítására, lehetőség szerint a már meglévő jó állapotú berendezések felhasználásával.

Több világmárka termékeiből választva, mindig a piacon beszerezhető legkorszerűbb technikai megoldásokat alkalmazzuk, a felhasználó munkafolyamatait, és igényeit figyelembe véve. Az általunk forgalmazott és üzemeltetett termékkörből rendkívül alacsony áron tudunk kétoldalas nyomtatásra és akár dokumentum-szkennelésre alkalmas berendezéseket ajánlani. Stratégiánk alkalmazásával a felhasználók igényeit közvetlen munkakörnyezetükben tudjuk kielégíteni.

Kevés nagyteljesítményű eszköz felhasználása mellett, velük hasonló tudású helyi eszközökkel hatékonyabban lehet megszervezni a munkafolyamatokat. A berendezések könnyű átcsoportosíthatóságával alkalmazkodni lehet a szervezeti átalakulásokhoz. A kétoldalas üzemmódban működő eszközök esetében kevesebb papír fogy, amivel környezettudatosabbá tehetjük munkakörnyezetünket.

Cégadatok:

Debreceni Irodarendszer Kft.
Adószám: 14240230-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-014674

Cím: 4034 Debrecen, Hármashegy u. 11./B.
Telefon/fax: 06 52/488 499
E-mail: iroda@irodarendszer.huTovábbi partnereink: Acer, Asus, Canon, Dell, HP, Kingston, LG, Microsoft